Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop “Touch to Breathe to Shine!” op Lorelei Festival

27 augustus - 29 augustus

Alles ademt, de natuur ademt, de aarde ademt, wij ademen…..Adem verbindt ons met onszelf en met onze omgeving. Onze adem is de basis van ons leven, het is onze belangrijkste levensbron. De wijze waarop we ademen heeft een enorme impact op hoe we door ons leven bewegen.

In deze workshop ligt de focus op zelfmassage en adem. Je leert verschillende technieken om je bindweefsel in je borst- en buikgebied te masseren om door aanraking meer ruimte en vrijheid in je lijf te creëren. We sluiten de workshop af met een (milde en zachte) ademcirkel, waarin we werken met Biodynamic Breathwork.

Biodynamic Breathwork heeft een diepe transformerende werking op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Je creërt meer bewegingsruimte in je lijf. En in je Zijn. De diepe verbinding die ontstaat met jezelf, helpt je om krachtig en flexibel in de wereld te staan. We werken met een milde verbonden adem, zachte authentieke beweging en spanningssegmenten in je lijf.

Marjon van Opijnen

Ik dacht altijd dat ik met kracht en doelgerichtheid in de wereld moest creëren en dat verbinden met vrouwen me hier eerder niet dan wel bij zou helpen. En toch was er iets in mij nieuwsgierig. Nu weet ik dat juist verbinding met andere vrouwen, en met mijn zachtheid, verwondering en vrouwelijke speelsheid ik mijn eigen wijze kracht kan leven.

Ik ben lichaamsgericht trainer, en werk met adem- en lichaamsgericht traumaverwerking. Ik heb mijn eigen praktijk voor individuele sessies, leid vrouwengroepen en groepen over embodiment voor individuen en organisaties. Ik combineer verschillende westerse en oosterse methoden van lichaamswerk, zoals ademwerk, (intuïtieve) beweging, dans, innerlijk kindwerk, inquiry, familie- en systeemopstellingen, meditatie en visualisatie.

Ik heb het Embodiment Lab opgericht om een plek te creëren waar we het contact met ons lijf kunnen (her)ontdekken, de kracht en wijsheid die ons lichaam in zich heeft kunnen voelen en onderzoeken. We maken contact en experimenteren met de kompas die ons lichaam ons biedt. Het Embodiment Lab is ook een plek waar we ons lijf en onze ziel kunnen helen van eerdere ervaringen uit ons leven. We kijken, onderzoeken en leren voorbij onze patronen die ons nu niet meer dienen.

Ik kijk uit naar Lorelei om samen te verbinden en te lachen, huilen, dansen, schreeuwen en stil te zijn.

www.embodimentlab.nl

marjon@embodimentlab.nl

06 4246 6492

Praktisch
Informatie over het Lorelei Festival: www.loreleifestival.nl
 
Informatie over deze workshop:
marjon@embodimentlab.nl of bel 06 4246 6492.

Gegevens

Begin:
27 augustus
Einde:
29 augustus
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://www.loreleifestival.nl/

Organisator

Lorelei Vrouwenfestival
Site:
https://www.loreleifestival.nl/

Locatie

De Banken
Dasselaarweg 45
Zeewolde, 3896 LT Netherlands
+ Google Maps
Site:
https://www.natuurkampeerterreinen.nl/terreinen/flevoland/de-banken-groepskamperen/