Individuele begeleiding

Je leven loopt even niet zoals je zou willen. Je hebt hier al vaker over nagedacht en niet alle antwoorden kunnen vinden. Je hebt behoefte aan meer rust en ruimte. Je wilt je weer vitaal voelen en je volledig potentieel leven. Of beter begrijpen waarom je bepaalde patronen in je leven steeds weer herhaalt.

Lichaamsgerichte psychotherapie

Mijn begeleiding bestaat uit meer dan praten. Ik werk lichaamsgericht. Dit ondersteunt je onderliggende ervaringen te verwerken. We onderzoeken samen naar de dieperliggende oorzaken hoe het komt dat jij op een bepaald punt in je leven staat. We combineren hoofd, hart en lijf. We bewegen, voelen en denken na. Tijdens elke sessie werken we met wat er op dat moment bij jou speelt. Ook leer je oefeningen die je kunt gebruiken als je thuis of op je werk even in een lastige situatie komt. Je spreekt je eigen helende vermogen weer aan.

Ademtherapie

In een ademsessie onderzoeken we een door jou ingebrachte vraag met een techniek genaamd verbonden adem. Ik werk hierbij volgens Biodynamic Breathwork & Trauma Release®. Deze techniek leer ik je in de eerste ademsessie. Verbonden adem activeert verschillende gebieden in ons lijf waar spanning zich vastzet. De ademtechniek helpt je deze als het ware de spanning los te weken. Wat we ondersteunen met beweging, geluid, bewuste aanraking en/of emotionele ontlading. Daarnaast draag ik je ademtechnieken aan die je in je dagelijks leven kunt gebruiken. Dit kunnen ademtechnieken zijn die je activeren en ‘wakker maken’. En technieken die je juist meer tot rust laten komen en laten ontspannen.

Myofascial Energetic Release (diep bindweefsel release)

Al onze ervaringen liggen opgeslagen in ons lichaam. Onze eerste reactie op een situatie die veel van ons vraagt is namelijk lichamelijk, daarna gaat ons denkende brein pas mee doen. Om ons lichaam na stress weer te laten ontladen, dat vergeten we vaak. En dus zet het zich vast in ons fascia/bindweefsel. Hier krijgen we op den duur last van door (chronische) pijnklachten. Myofascial Energetic Release (of te wel MER) is er op het gericht ons fascia weer te onstpannen. Je krijgt weer ruimte om te bewegen. Pijnklachten verminderen of verdwijnen helemaal. In een MER sessie werk ik met aanraking, adem en beweging.

Wat kun je verwachten bij lichaamsgerichte psychotherapie, ademtherapie of MER?

Wat levert het je op?

Voor wie

Ik werk met uiteenlopende vragen en thema’s. Ieder mens heeft een unieke geschiedenis. En ervaart klachten en problemen op verschillende manieren. Toch is het misschien fijn te weten dat er mensen zijn die worstelen met dezelfde dingen.

Klachten waar ik mee werk:

Praktisch

Heb je behoefte eerst kennis met mij en mijn werk te maken, dan kan dat in een gesprek van 30-45min. Hier reken ik geen kosten voor.

Therapie
Tijdens de intake stellen we je specifieke vraag – die we als ingang voor het traject gebruiken – vast.
Duur sessie: ongeveer 75 minuten
Kosten: € 95,– (incl. btw) per sessie

Ademwerk en  Myofascial Energetic Release
Duur sessie: 90-120minuten.
Kosten:
* Enkele sessie  €125,– (incl. btw)
* Serie van 3 sessies: €345,00 (incl. btw) (€30.00 korting)
* Serie van 5 sessies: €537,50 (incl. btw) (€87,50 korting)

Online ademwerk
Sessies duren 60-75minuten. De kosten bedragen €95,– (incl. btw).