Trainingen en workshops

Ademtrainingen & workshops

Ademcirkels en -workshops bieden je de gelegenheid kennis te maken met de kracht van jouw adem. Je ontdekt wat ademwerk voor je kan betekenen. Heb je eerder met adem gewerkt, dan is het ook een mooie manier je adem levend te houden en te verdiepen.

Samen ademen zet een krachtige sfeer energie van verbondenheid neer. Iedereen gaat zijn of haar eigen weg tijdens de sessie, tegelijkertijd versterkt de groepsenergie jouw diepe duik naar binnen.

In de groepen werk ik met thema’s als kracht, flexibiliteit, vitaliteit, compassie, expressie. Ik stem af op wat er in de groep gebeurt. Ook draag ik ademtechnieken aan die je in je dagelijks leven kunt toepassen om jezelf meer energie te geven of juist tot rust te laten komen.

Wat kun je verwachten?

Wat levert het je op?

Werkwijze

In de ademworkshop bewegen we om contact met ons lijf te maken. We oefenen met verschillende ademtechnieken die je in je dagelijks leven kunt gebruiken om jezelf meer energie te geven of juist meer tot rust te laten komen. Daarnaast gebruiken we de verbonden adem, beweging en expressie. We gebruiken de ademtechniek volgens Biodynamic Breathwork & Trauma Release®. Deze techniek leer je tijdens de ademworkshop.

Agenda

Alle ademworkshops en trainingen zijn te vinden in de agenda.

Regelmatig terugkerende activiteiten:

Lichaamsgerichte trainingen en workshops

Binnenkort volgt hier meer informatie

Werkwijze

Agenda

Alle lichaamsgerichte workshops en trainingen zijn te vinden in de agenda. Regelmatig terugkerende activiteiten: